Into the Net

flyer INTO THE NETLa setmana del 31 de gener al 7 de febrer es troben a l’Espai de Creació Jove en Quart de Poblet 14 treballadors juvenils de 6 països europeus; Eslovàquia, Croàcia, Alemanya, Àustria, Xipre i Espanya.

 

Al curs de formació “ INTO THE NET – Information and Comunication Technology in Youth-Work” els professionals experimenten i aprenen al voltant de l’ús de les TIC per tal d’estimular les competències, personals, socials i interculturals dels i de les joves usuaris i usuàries que participen als seus centres juvenils. La setmana girarà al voltant d’activitats i tallers relacionats amb les TICS, com per exemple la creació d’una ràdio on-line o la gravació de curts amb smartphones. A més, els i les participants visitaran els diversos recursos juvenils de Quart de Poblet i tindran l’oportunitat d’intercanviar formes de treball i bones pràctiques amb els educadors en joventut del nostre municipi.

Aquest encontre europeu conta amb el suport de l’Ajuntament de Quart de Poblet i QuartJove i es possible gràcies al finançament del programa Erasmus Plus de la Unió Europea.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *