Beques de Creació Jove

Beques, Espai de Creació Jove, Quart de Poblet, InformacióLes ajudes per a projectes de Creació Jove per part de l’Ajuntament de Quart de Poblet a joves o grups de joves en concepte de col·laboració, són ajudes per a desenvolupar projectes a l’Espai de Creació Jove, tant a nivell econòmic, com d’ús de l’espai i dels materials existents.

L’Espai de Creació Jove de Quart de Poblet és un lloc de trobada, aprenentatge i intercanvi de coneixements on els i les joves, amb inquietud creativa poden desenvolupar-la. És un espai amb usos polivalents, llocs on experimentar i on exercitar tècniques artístiques, i desenvolupar-se al món multimèdia. Espais que permeten el seu ús com a llocs de reunió, on col·laborar i crear xarxes, amb la possibilitat fins i tot alguna vegada de la seua reconversió en sala d’actuacions, projeccions, exposicions o qualsevol altra manifestació artística.

 —————————————————————–

Las ayudas para proyectos de Creación Joven por parte del Ayuntamiento de Quart de Poblet a jóvenes o grupos de jóvenes en concepto de colaboración, son ayudas para desarrollar proyectos en el Espai  de Creació Jove, tanto a nivel económico, como de uso del espacio y de los materiales existentes.

El Espai de Creació Jove de Quart de Poblet es un lugar de encuentro, aprendizaje e intercambio de conocimientos donde l@s jóvenes, con inquietud creativa pueden desarrollarla. Es un espacio con usos polivalentes, lugares donde experimentar y  ejercitar técnicas artísticas, y desarrollarse en el mundo multimedia. Espacios que permiten su uso como lugares de reunión, donde colaborar y crear redes, con la posibilidad que alguna vez de su reconversión en sala de actuaciones, proyecciones, exposiciones o cualquier otra manifestación artística.

Beques de l’ECJ 2016

 Beques de l’ECJ 2015

Beques de l’ECJ 2014

Beques de l’ECJ 2013

 

Comentarios cerrados.