eTVeig, televisió jove


publicacio_blogr
“eTVeig”
és una televisió creada i dirigida per adolescents al municipi de Quart de Poblet. Aquesta televisió va sorgir mitjançant un projecte que ha sigut finançat per una Beca de Creació Jove subvencionada per l’Ajuntament de Quart de Poblet. A més, en aquest projecte contem amb el recolzament de l’associació “Cremant Muses” i la Casa de Joventut “Barranquet”.

Hem de tindre en compte que els/les adolescents tenen un accés cada cop més prompte a les noves tecnologies; televisió, mòbils, aplicacions, càmeres, ordinadors… Conèixer be aquestes ferramentes pot convertir-se en un mecanisme d’acció social molt potent a l’àmbit local. La televisió s’ha convertit en un recurs didàctic que serveix també per expressar les preocupacions, reivindicacions i noticies del poble, en valencià.

Els  objectius d’aquest projecte són: la recerca critica i l’ús creatiu de la imaginació en el treball i en la vida, la seua solvència i el seu interès, el valor de la innovació i el desenvolupament de totes les seues capacitats intel·lectuals, personals i socials.

11149766_1429154734047268_447332718562724686_o

Per altra banda,  i com que els/les joves adolescents són els/les protagonistes i creadors/es del programa de televisió al poble, desenvolupen la seua capacitat expressiva i comunicativa, sempre amb el recolzament i l’ajuda constant dels monitors especialitzats en tallers audiovisuals. Estan vivint, d’aquesta manera, el procés de rodatge d’un canal de TV.

El Taller de Tele “eTVeig” te lloc a la Casa de Joventut “Barranquet” tots els Dijous de 17:30-19:00, amb les sessions de grabació del programa realitzant-se a l’Espai de Creació Jove.

Si tens qualsevol suggeriment, vols que et fem una entrevista o vols apuntar-te, contacta amb nosaltres mitjançant el nostre correu electrònic etveig.tv@gmail.com , o a  la Casa de Joventut “Barranquet” al horari del taller.

Pots seguir l’evolució del projecte al seu facebook

Enlace para bookmark : Enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *