Activitats d’octubre a Desembre de Cremant Muses

A continuació teniu un llistat dels tallers i activitats que anem a organitzar des de Cremant Muses en els pròxims 3 mesos en el Espai de Creacio Jove, i esperem que us resulten d’interès.

Publicarem entrades informatives i els formularis d’inscripció en aquesta mateixa web, així com en les nostres xarxes socials, perquè pugueu fer un seguiment i compartir la informació amb tot aquell que cregueu que puga estar interessat.

OCTUBRE


banner-web-generico-2El mes del cinema a Quart de Poblet, sense cap dubte. Un any més participem en l’organització del festival Quartmetratges, un dels grans festivals de la Comunitat Valenciana. I a final de mes, un altre dels esdeveniments que s’han convertit en visita obligada en el municipi, les JESTA, unes jornades de jocs de taula de caràcter familiar gràcies a la qual podrem comptar amb la presència de professionals del sector que ens parlaren sobre aquest apassionant món.

TALLER D’ANIMACIÓ EN STOP-MOTION

Dilluns 17 d’octubre a les 17:00 h.
Taller d’Animació Stop -motion, en el qual s’ensenyara de manera pràctica com funciona el procés de treball en aquest tipus d’animació. La durada total del taller serà de 5h i se separarà en dos blocs.

Preu: 10€
Duració: 5 Horas
Plaças Limitades.
Curs impartit per Pterodactive

Inscriuret

CREMANT MASTERS – “El guión como enemigo íntimo”

Dimarts 18 d’octubre a les 17:00 h

Máster Class amb Alberto Morais, director de Los Chicos del Puerto (2013) i la pròxima La Madre, entre d’altres, en col·laboració amb EDAV.  

Places limitades (20).
Preu: 30€ (Preu soci EDAV 20€)

Inscriuret

EL BOMBARDEIG

Dimarts 18 d’octubre a las 19:30 h.
Sessió de pitch en la qual els participants tenen un màxim de 2 minuts per a presentar la seua idea a un jurat compost per professionals del cinema. Aquests li faran comentaris sobre la presentació en si i la idea, tractant d’aportar coses positives o que puguen ajudar-vos a millorar tant la vostra idea com a vostra forma de presentar-la.

Tothom pot realitzar un *pitch d’un projecte propi. Cada participant posarà 1€ en un barret abans de començar la seua presentació. En finalitzar tots els participants el jurat establirà quin ha sigut la idea o *pitch que més els ha agradat, i el participant es portarà el contingut del capell.

Preu: Entrada a l’activitat Gratuïta. En cas de voler exposar, hauràs d’afegir 1€ al pot.

Inscriuret

TALLER LÚDIC: EDITAR JOCS MITJANÇANT MICROMECENATGE

Encuentros de juegos de mesa JESTA

Dissabte 29 d’octubre a les 11:00 h

Un any més col·laborem amb l’associació JocsQuart en la seua altra gran activitat anual, les jornades de jocs de taula JESTA, en la realització d’un taller especialitzat en el món del disseny dels jocs. En aquesta ocasió comptarem amb la presència de Cesar Bernardino,dissenyador del joc de taula “¡Abordaje!”; i Oscar Navarro, dissenyador del joc de taula “Mascletá”, que ens parlaran del sistema de micromecenatge aplicat a l’edició de jocs de taula.

Més informació en breu.

Inscriuret

NOVEMBREINICIACIÓ A LA FOTOGRAFIA DIGITALECJ2016_Nov_Val

Divendres 11 a les 19:00 h., dissabte 12 a les 10:00 h. i Diumenge 13 A les 10:00 h.
Taller de 6 hores de durada que serveix com a introducció al món de la fotografia digital i de les càmeres reflex digitals. Aprèn a traure-li el màxim partit possible a la teua càmera de fotos.
Impartit per Héctor Juan.


Preu: 10€
Participants: 8 mínimo.

 

 

Inscriuret

 

 

 

 

INICIACIÓ AL RETOC FOTOGRÀFIC AMB PROGRAMARI LLIURE

Del dilluns 21 al dijous 24, a les 18:00 h.

Taller de 10 hores de durada que serveix com a introducció al programari lliure orientat al món de la fotografia digital. Coneixerem els diferents programes disponibles i com traure’ls el major rendiment possible a l’hora de treballar amb les nostres càmeres digitals.

Preu: 25€
Participants: 10 alumnes mínim. Cada alumne ha de portar el seu propi ordinador. En cas de no tindre posseu’vos en contacte amb nosaltres , i veurem si podem trobar una alternativa.
Impartit per Openxarxes.

Els participants poden apuntar-se a tots dos tallers d’una vegada i pagar 30€, estalviant 5€.


Inscriuret

DESEMBRE 

TALLER PRÀCTIC. ROBÒTICA EDUCATIVA. DIWO (Do It With Others).ECJ2016_Dic_diwo_val

26 i 27 de Desembre,  3 i 4 de Gener, de 18:00 a 20:30h

Taller d’iniciació a la robòtica usant el sistema BQ, pensat especialment com una eina d’introducció a aquest tipus de tecnologies. BQ té una filosofia especialment orientada al treball en equip, desenvolupant les tasques p
er parelles, de manera que tots dos aprenguen tant l’ús del robot com la part de programació.

Pots trobar més informació en aquesta web.

Preu: 40€. Inclou el material necessari, excepte els ordinadors. Es requereix un pc per cada dos participants.
Participantes: 10 alumnes mínim, 12 màxim. A partir dels 12 anys.
Impartit per Openxarxes.

 

 

Inscriuret

Marcar el Enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *